Contact

If you’re interested in my music workshops, as a reader (lector) of manuscripts and books (fiction and non-fiction) or as a composer for radio programs or for music compilations: combined with books, films or websites,

contact me: joachimstoop@hotmail.com +31624508715

https://twitter.com/JoachimStoop

Check ook booksounds in de media.   

1377247_10151949837417375_1721164982_n - kopie

Advertisement

One thought on “Contact

  1. Beste,
    Mijn ereprijs op Klara voor Stoner!!! Je beloont mijn boek-analyse, waarvoor dank; voor de muziek zat ik duidelijk in de té klassieke genres, maar goed. Ik besef intussen dat het boek – en – de door mij gekozen muziekstukken, raakpunten vormen met mijn persoonlijke belevingswereld. En dàt is misschien juist échte kunst: de herkenbare diepste belevingswereld van mensen weten op te roepen, aan te reiken, hen ervan te laten genieten,… Dàt heb ik geleerd n.a.v. deze prijstoekenning. Wat maakt kunst tot échte kunst…??? Daar ben ik al een paar jaar naar op zoek; ge hebt me geholpen een stapje te zetten in de goede richting.
    Mijn telefoongesprek geeft absoluut niet weer, waar het bij mij om te doen is/was, maar dat hoort nu eenmaal bij dat soort uitzendingen. Het geheel van dat half uur van U met N.v.Opstal was een écht rijk geheel, waarvoor dank, dat ik daar een minuutje of twee mag bij invullen.
    Groeten, Jan Fleurbaey

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.