Oproep Klara Booksound bij Stoner

Het geweldige stuk over mijn Booksounds op Klara gemist?                               Hier is de link!9789048813834_hires

Op het einde doet Klara i.s.m. mezelf een heel bijzondere oproep: ken jij ideale muziek bij het boek Stoner van John Williams? Stuur die dan (als tracklist of met de links van 1 of 2 of 3 tot 15 tracks) naar boetiekklassiek@klara.be tot eind mei. We richten ons dus voornamelijk op klassieke muziek (maar zeer rustige instrumentale muziek of bij klassiek aanleunende jazz is voor mij ook top). Ik fungeer als eenmansjury die de meest toepasselijke en mooiste nummers selecteert en opneemt in mijn Booksound van Stoner. De winnaars van de gekozen muziek krijgen een boekenpakket van Uitgeverij Lebowski.

o_b88d1d2409477f92_001 - kopie

 

 

 

 

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.